Hitta till KBT Linköping

Du hittar min mottagning på plan 2 i ett sk kontorshotell på Fridtunagatan 33  (tidigare Westmansgatan 37 A), i Ebbepark. Ett område mellan Westmansgatan och Kaserngatan, nu under kraftig förändring. Det finns parkeringshus såväl vid Fridtunagatans slut samt vid Westmansgatan.

OBS,OBS! Viktig läsning även för dig som kommer till fots eller på cykel:

  Snart framme ! Runda det gula huset 

Vy från infart vid Westmansgatan. Ta sikte på det gula huset vid änden av gatan och du är snart framme vid min mottagning. 

  1. Byggarbeten begränsar framkomligheten att ta sig in i området. Om du kommer med bil rekommenderar jag att du parkerar i parkeringshuset (se bilden ovan) med infart från Westmansgatan. För att komma till Fridtunagatan 33; gå längs med det stora huset i rött tegel med stora fönster där Svinneriets lunchrestaurang finns. När du kommit fram till ett gult, äldre tvåvåningshus är du snart framme. Gå runt det gula huset och du är framme vid min mottagning.

Vy Från gångstig via kyrkogården/Johannesborgsparken ser du det vita huset där min mottagning finns.

Ladda gärna ner app från Dukaten i förväg så slipper du leta efter parkeringsautomaten 🙂 Om du vill åka buss finns flera linjer att välja med hållplats på Malmslättsvägen.

Vid den glasade entrén på Fridtunagatan 33 A finns en porttelefon; stega dig ned med knappen och pilen till ”KBT Linköping”. Tryck, så öppnar jag. Väl inne; fortsätt upp till plan 2 där jag möter upp.

För tidtabeller se Östgötatrafikens tidtabeller här: Tätortstrafik, Linköping

Översiktskarta

Klicka på kartbilden nedan för att öppna den i Google maps i en ny flik.

KBT Linköping Fridtunagatan 33

Comments are closed.